Generell info

Postadresse

Malermester Helge Lindbergsengen

Mangbakken

2100 Skarnes

 

E-post -

Trykk Her


Tlf -

93413958

 
Du er her: Forsiden - Om oss

Litt om firmaet og min bakgrunn som maler.

Interessen for form og farge har alltid vært tilstede, og mine nærmeste omgivelser har vært utsatt for stadige endringer - på godt og vondt... Så jeg meldte meg på et kurs i gamle maleteknikker, hvilket vekket interessen ytterligere og mine første penselstrøk under tittelen maler tok jeg sommeren 1998.

Ansatt som maler frem til 2009. I denne perioden kom også fagbrev og mesterbrev på plass. Tittelen Malermester fikk jeg i 2002.

Firmaet Malermester Helge Lindbergsengen ble startet sommeren 2009.

Primært tar jeg på meg arbeidsoppgaver innen tradisjonell maling - både inne og ute, tapetsering, flislegging av gulv og vegg, samt gulvlegging. Når man driver et enkeltmannsfirma bør man ha fler "ben" å stå på og jeg kan også tilby pigging/støping/sparkling av gulv, lettere snekkerarbeid som legging av laminat/parkett, lettvegger, montering av kjøkken, montering av gips-/panelplater, oppsetting av terrasse, og annet.

Ta kontakt, det er store muligheter for at jeg kan hjelpe.

Nedslagsfeltet er først og fremst Glåmdalsregionen i Hedmark og de nordlige delene av Akershus, samt Oslo, men kan også ta på meg oppdrag utover dette.

Firmaet Malermester Helge Lindbergsengen er et hyggelig, seriøst og allsidig enkeltmannsfirma som setter god service og kvalitet i høysetet.

Malermester Helge Lindbergsengen

Gjennom god dialog skapes gode resultater.